REAL LOCKS & SECURITY CO. LTD.
  • Lacăt
  • Tsa-Lock LH-001

Maestru Key System pentru Lacăte, Broaste de telefon și hotel Blocare sistem

Încuietoare cilindrică cu peste trei miliarde de codurile cheie

Soluții de blocare pentru Lacăte, Seif Lock, Locker din lemn, Cabinet Lock, Cam Lock, Mailbox Lock, automat de blocare

punctat Secțiuni:
punctat Pagina curentă: Master Key System pentru Lacăte, Broaste de telefon și hotel Blocare sistem

REAL 's blocare Solutii pentru Chubb , SUA lemn Locker Furnizor, Guvernul Singapore, Siemens, Coca-Cola și Mitsubishi

Din sud extremă pământului, unde există un far vechi, cu o REAL lacat pe ea, la extremitatea nordică, în cazul în care băncile sunt utilizați în condiții de siguranță încuietori cutie de depozit REAL lui, încuietori REAL sunt vândute la mai mult de 130 de țări din întreaga lume și realizările lor au fost dovedite de castigand mai mult de 40 de premii internaționale (IF, reddot, Pin de Aur, Vandut Secure, CE) și o posesie de 90 brevete.

Contactați un sistem de blocare Producator - REAL LOCKS

REAL Lacăt & Chubb Broaste

Mai mult de treizeci de ani, un maestru de blocare în vârstă de 300 ani, Chubb Group din Anglia, a contactat REAL pentru lacătul desenele după inginerii lor a petrecut o jumătate de an încearcă să găsească soluții tehnice, fără rezultate. Ce părere aveți de intrare două bile de metal în lacătul ambele părți aproape de cala cheie și, în același ei nu alunece afară? REAL ingineri integrate de proiectare mucegai și lacătul ingineri de proiectare, cu ani de experiență cilindru de blocare pentru a face lacate, care sa intrunit lor goluri. Chubb a fost incantat de REAL mare performanță 's, astfel încât au acordat REAL cu logo-ul pe încuietorilor. Și Chubb încuietorile au devenit una dintre cele mai bune realizari REAL lui.

Proiectare Lacăt RL-8032
Seria Nr Material A B C D E F G (o)
RL-8031 Cupru 31,5 mm 20,5 mm 55.5 mm 30,5 mm 20 mm 16,5 mm 5 mm
RL-8031 (Z) Aliaj de zinc 31,5 mm 21 mm 53.5 mm 30,5 mm 18,5 mm 16 mm 5 mm
RL-8032 Cupru 40,5 mm 21 mm 73 mm 38 mm 28 mm 21 mm 7 mm
RL-8032 (Z) Aliaj de zinc 40,5 mm 21 mm 72,5 mm 38 mm 27,5 mm 21 mm 7 mm
RL-8033 Cupru 51 mm 21 mm 84.5 mm 41,5 mm 34,5 mm 25 mm 9 mm
RL-8033 (Z) Aliaj de zinc 50.5 mm 21 mm 85 mm 42 mm 34 mm 25 mm 9 mm
RL-8033 (S) Oțel Inoxidabil 50.5 mm 20,5 mm 85 mm 41,5 mm 34 mm 24,5 mm 9 mm
RL-8034 Cupru 60,5 mm 21 mm 92 mm 41,5 mm 37 mm 29 mm 11 mm

REAL întâlnește mai mare Locker Furnizorul de lemn în SUA Hardware Indica

În fiecare an, există un număr mare de expozanți și peste 27.000 de profesioniști din industrie, care participa la Chicago hardware Show, și REAL participă la prezenta lacate lor premiate. REAL vizitatori contestat de a sparge lacate sale - cine sparge încuietoarea SUA poate câștiga $ 5.000. În fiecare zi erau mii de oameni care au încercat să rupă de blocare și de a câștiga bani, și printre toate miile de concurenți, un singur candidat a făcut-o. Cel mai mare de lemn vestiar și cabinet de blocare producatorul din SUA, a cărei clienți se numără cluburile de clasă mondială țară, hoteluri, spa-uri, echipe sportive și facilități, cabane de schi, și guverne și municipalități, a fost cel mai bun partener REAL pentru mai mult de douăzeci de ani. Din cauza expoziției, nu numai că REAL câștiga un partener de incredere, numele lor de brand a devenit cunoscut în piață, indiferent dacă sunteți în SUA sau în Taiwan.

Cam Broaste REAL lui, cutie poștală Broaste pentru unități rezidențiale de guvern în Singapore

Cam Lock RL-8041

În Singapore, REAL a obținut un proiect guvernamental, care a fost de a face încuietori cutie poștală pentru Singaporeans care locuiesc în unități rezidențiale publice construit. Guvernul din Singapore a solicitat încuietori cutia poștală, care îndeplinesc standardele de proiectare Royal Navy, astfel încât, în scopul de a îndeplini cerința; REAL e personalizate cu came încuietori au fost certificate pentru a îndeplini cerința. Din moment ce nu 70% din apartamente sunt în Singapore făcute de guvern, fiecare Singapore știe REAL pentru a avea de blocare in mana lor în fiecare zi, timp de 20 de ani. În cele din urmă, REAL a devenit un must-buy marca atunci când achiziționează un sistem de blocare cam datorita calitatii sale garantate.

Contactați un sistem de blocare Producator - REAL LOCKS

REAL Lock Payphone Pentru Siemens

  • Cabină telefonică Broaste RL-8047
  • Telefon cu plata Broaste RL-809

Siemens ELASA este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de telefoane publice, precum și din motive de securitate publică telefonice, au fost de aprovizionare pentru un furnizor de blocare cabină telefonică calitate. Ei reperat REAL e cam lacate de la alte companii telefonice și că le-a facut apropie REAL pentru soluții de blocare cabină telefonică. Siemens ELASA achiziționat un sistem de blocare telefon public care îndeplinește standardele lor ridicate, ceea ce este incasabil cu mare toleranță de temperatură și un sistem eficient de gestionare a cheie. Ani mai târziu, în ciuda fuziunea dintre Siemens ELASA și A.Ș. Siemens, ei continua sa cumpere lacate telefonice de la REAL . Mai mult, puteți vedea, de asemenea, încuietori REAL în asigurarea Siemens cabină telefonică de securitate în Italia și Brazilia.

Blocare telefon public RL-8047 si design RL-809

REAL 's Automat de blocare pentru Coca-Cola

Automat de blocare RL-1000

Automate Coca-Cola a din Taiwan utiliza adaptate REAL lui sistem de cheie de master pentru securitatea lor mașină și de management. Deoarece fiecare Coca-Cola vending machine nevoie de două chei, una pentru muncitorii de întreținere și celălalt pentru manageri regionali de mașini, trei niveluri de sistem cheie de master au fost concepute pentru a rezolva inconvenientul de a transporta cantități mari de chei, asigurând totodată securitatea utilaje. Datorită eficienței sistemului cheie, alte companii masina de vending aplica, de asemenea, REAL lui sistem master key pentru soluții.

REAL 's Semnal de control de Box blocare pentru Mitsubishi

Pentru feroviară de mare viteză, siguranță panou de control semnalul este extrem de important atunci când funcționează la o viteză maximă de 300 km / h. Orice deteriorare a cutia de control de semnal ar provoca un dezastru. Prin urmare, așa cum constructorul Taiwan feroviar de mare viteză, a Mitsubishi a solicitat cam solide și incasabil încuietori. După evaluarea câțiva furnizori de blocare, Mitsubishi selectat încuietori cam REAL de a asigura cutiile de control de semnal. Încuietori REAL sunt necesare pentru a trece mai multe teste, cum ar fi test de toleranta la temperatura, umiditate de testare, de testare soliditate, etc.

Contactați un sistem de blocare Producator - REAL LOCKS
Trimite-o anchetă
întreba acum
CATALOG ONLINE
întreba acum
Anunț
2013 Taipei Ciclul
2013 Taipei Ciclul
Ora: 20 martie ~ 23, 2013
Locul de amplasare: TWTC Nangang Exhibition Hall, Taiwan
Sala: Sala 1
Interzum 2011
Interzum 2013
Timp: 13 ~ 16, 2013
Localizare: Koelnmesse - Köln, Germania
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP, doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine on-line în scurt timp.
SHARE

Cauta Produse conexe


English | Русский | فارسی | ไทย | العربية | Français | Ελληνικά | Polska | हिन्दी | Türkçe | Indonesia | 日本語 | Italiano | Română | 한국어 | Việt | Deutsch | Português | Español | Nederlands | Close