REAL LOCKS & SECURITY CO. LTD.
  • Hangslot
  • Tsa-Lock LH-001

Master Key System voor hangsloten, telefoon Sloten en Hotel Lock System

Cilinderslot met dan drie miljard Key Codes

Lock Solutions Voor Hangsloten, Safe Lock, Houten Locker, kabinet Lock, Cam Lock, postbus Lock, Verkoopmachine Lock

stippel Secties:
stippel Huidige pagina: Master Key System voor hangsloten, telefoon Sloten en Hotel Lock System

REAL 's Lock Solutions Voor Chubb , US Houten Locker Leverancier, Singapore regering, Siemens, Coca-Cola en Mitsubishi

Vanaf de aarde uiterste zuiden, waar er een oude vuurtoren met een REAL hangslot op, tot het uiterste noorden, waar de banken gebruikt kluis sloten REAL's, zijn echte sloten verkocht aan meer dan 130 landen wereldwijd en hun prestaties zijn bewezen door hun winnende meer dan 40 internationale onderscheidingen (IF, reddot, Golden Pin, Verkocht Secure, CE) en het bezit van 90 patenten.

Contact met A Lock Fabrikant - REAL LOCKS

REAL Hangslot & Chubb Sloten

Meer dan dertig jaar geleden, een driehonderd jaar oude sluis meester, Chubb Group uit Engeland, gecontacteerd REAL voor hangslot ontwerpen na hun ingenieurs bracht een half jaar proberen om technische oplossingen te vinden zonder resultaat. Hoe doe je inbreng twee metalen ballen in het hangslot beide zijden dicht bij de toets ingedrukt houden en tegelijkertijd ze niet uitschuiven? REAL geïntegreerde matrijs ontwerp ingenieurs en hangslot ontwerpers met jaren 'van slotcilinder ervaring om de sloten die voldoen maken hun doelen. Chubb was blij met REAL geweldige prestatie 's, zodat ze toegekend REAL met het logo op de sluizen. En de Chubb sluizen hebben een van de beste prestaties REAL's geworden.

Hangslot RL-8032 ontwerp
Series No. Materiaal Een B C D E F G (Ø)
RL-8031 Koperen 31,5 mm 20,5 mm 55,5 mm 30,5 mm 20 mm 16.5 mm 5 mm
RL-8031 (Z) Zinklegering 31,5 mm 21 mm 53,5 mm 30,5 mm 18,5 mm 16 mm 5 mm
RL-8032 Koperen 40,5 mm 21 mm 73 mm 38 mm 28 mm 21 mm 7 mm
RL-8032 (Z) Zinklegering 40,5 mm 21 mm 72,5 mm 38 mm 27,5 mm 21 mm 7 mm
RL-8033 Koperen 51 mm 21 mm 84,5 mm 41,5 mm 34,5 mm 25 mm 9 mm
RL-8033 (Z) Zinklegering 50,5 mm 21 mm 85 mm 42 mm 34 mm 25 mm 9 mm
RL-8033 (S) Roestvrij Staal 50,5 mm 20,5 mm 85 mm 41,5 mm 34 mm 24,5 mm 9 mm
RL-8034 Koperen 60,5 mm 21 mm 92 mm 41,5 mm 37 mm 29 mm 11 mm

REAL Voldoet het grootste houten Locker Leverancier in US Hardware Show

Elk jaar zijn er een groot aantal exposanten en meer dan 27.000 professionals uit de industrie die de Chicago Hardware Show bij te wonen, en REAL neemt deel aan hun bekroonde sluizen showcase. REAL daagde de bezoekers van haar sluizen breken - wie breekt het slot kan US dollar te winnen 5000. Alledaagse waren er duizenden mensen die probeerden om het slot te breken en win het geld, en onder alle van de duizenden deelnemers, slechts één kandidaat het deed. De grootste houten locker en de kast lock maker in de VS, waarvan de klanten behoren wereldklasse country clubs, hotels, kuuroorden, atletische teams en faciliteiten, skihutten, en overheden en gemeenten, is de beste partner REAL's voor meer dan twintig jaar. Vanwege de tentoonstelling, niet alleen REAL verdienen een betrouwbare partner, hadden hun merknaam geworden alom bekend in de markt, ongeacht of je nu in de VS of in Taiwan.

REAL's Cam Sloten, Sloten Mailbox voor het Regeringsbeleid woningen in Singapore

Cam Lock RL-8041

In Singapore, REAL verkregen een regering project, dat was te mailbox sloten voor Singaporezen die in de regering bouwde wooneenheden leven te maken. De Singaporese overheid verzocht mailbox sloten die voldoen aan de Royal Navy Ontwerp Standards, dus om aan de eis te voldoen; REAL 's op maat knevelsluitingen werden gecertificeerd om de eis te voldoen. Aangezien er 70% van de appartementen zijn door de overheid gemaakt in Singapore, elke Singaporees weet REAL voor het feit dat de sluis in hun hand elke dag voor 20 jaar. Op het einde, REAL is uitgegroeid tot een must-buy merk bij de aankoop van een cam lock vanwege de gegarandeerde kwaliteit.

Contact met A Lock Fabrikant - REAL LOCKS

REAL Telefooncel Lock voor Siemens

  • Telefooncel Sloten RL-8047
  • Telefooncel Sloten RL-809

De Siemens Elasa is een van 's werelds grootste producenten van openbare telefoons, en voor de openbare telefooncel redenen van veiligheid, werden ze sourcing voor een kwaliteit telefooncel lock leverancier. Ze gespot REAL 's knevelsluitingen van andere bedrijven telefooncel, en dat maakte hen benaderen REAL voor telefooncel lock-oplossingen. Siemens Elasa verworven een telefooncel slot dat hun hoge normen voldoet, dat onbreekbaar is met grote temperatuur tolerantie en een effectief key management systeem. Jaren later, ondanks de fusie tussen Siemens en Siemens Elasa A.Ş., blijven zij telefooncel sloten kopen van REAL . Bovendien kunt u ook echte sloten zorgen Siemens telefooncel veiligheid in Italië en Brazilië.

Telefooncel lock RL-8047 en RL-809 ontwerp

REAL 's Vending Machine Lock Voor Coca-Cola

Vending Machine Lock RL-1000

Coca-Cola automaten in Taiwan gebruiken afgestemd REAL's sluitsysteem voor hun machine beveiliging en beheer. Aangezien elke Coca-Cola automaat vereist twee sleutels, een voor het onderhoud werknemers en de andere voor de machine regionale managers, een drie-niveau master key systeem werd ontworpen om het ongemak van het vervoeren van grote hoeveelheden van de toetsen en tegelijkertijd de veiligheid van de op te lossen machines. Omwille van de efficiëntie van de sleutel systeem, andere automaat bedrijven toegepast ook REAL's sluitsysteem voor oplossingen.

REAL 's Signal Control Box Lock Voor Mitsubishi

Voor high speed rail, veiligheid signaal regelkast is zeer belangrijk wanneer het werkt op een maximale snelheid van 300 km / uur. Eventuele schade aan het signaal schakelkast zou een ramp veroorzaken. Daarom, als bouwer Taiwan hogesnelheidstreinen's, Mitsubishi verzocht solide en onbreekbaar cam sluizen. Na evaluatie van een paar leveranciers slot, Mitsubishi geselecteerde REAL's knevelsluitingen om het signaal schakelkasten te beveiligen. Echte sloten zijn nodig om verschillende tests zoals temperatuur tolerantie test, vochtigheid test, robuustheid test, etc. passeren

Contact met A Lock Fabrikant - REAL LOCKS
STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
ONLINE CATALOGUS
Informeer nu
Aankondiging
2013 Taipei Cycle
2013 Taipei Cycle
Tijd: maart 20 ~ 23, 2013
Locatie: TWTC Nangang Exhibition Hall, Taiwan
Hal: Hal 1
Interzum 2011
Interzum 2013
Tijd: 13 mei ~ 16, 2013
Locatie: Koelnmesse - Keulen, Duitsland
READY-eSUPPORT
Voor Live Help, klikt u op "Live Help Desk", zal onze specialisten worden met je online vindt.
SHARE

Zoek naar gerelateerde producten


English | Русский | فارسی | ไทย | العربية | Français | Ελληνικά | Polska | हिन्दी | Türkçe | Indonesia | 日本語 | Italiano | Română | 한국어 | Việt | Deutsch | Português | Español | Nederlands | Close