REAL LOCKS & SECURITY CO. LTD.
  • Λουκέτο
  • Tsa-Lock LH-001

Master Key System για Λουκέτα, κλειδαριές και τηλέφωνο Ξενοδοχείο Σύστημα κλειδώματος

Κύλινδρο της κλειδαριάς με πάνω από τρία δισεκατομμύρια Key Κώδικες

Κλείδωμα Λύσεις για Λουκέτα, Χρηματοκιβώτιο Κλείδωμα, Ξύλινο Locker, Κλείδωμα Υπουργικού Συμβουλίου, Κλείδωμα Cam, Κλείδωμα Mailbox, Μηχάνημα αυτόματης πώλησης Lock

διακεκομμένη Ενότητες:
διακεκομμένη Τρέχουσα σελίδα: Master Key System για Λουκέτα, κλειδαριές και τηλέφωνο Ξενοδοχείο Σύστημα κλειδώματος

REAL κλειδαριά λύσεις 's Για Chubb , ΗΠΑ Ξύλινο Locker Προμηθευτής, Σιγκαπούρη Κυβέρνηση, η Siemens, Coca-Cola και Mitsubishi

Από ακραίο νότο της γης, όπου υπάρχει ένα παλιό φάρο με ένα REAL λουκέτο σε αυτό, έως το απώτατο βορρά, όπου οι τράπεζες χρησιμοποιούν κλειδαριές ασφαλείας χρηματοκιβώτιο REAL 's, οι κλειδαριές REAL πωλούνται σε περισσότερες από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο και τα επιτεύγματά τους έχουν αποδειχθεί από κερδίζοντας περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία τους (αν, reddot, χρυσή καρφίτσα, Sold Secure, CE) και την κατοχή του 90 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Επικοινωνήστε με έναν Lock κατασκευαστής - REAL LOCKS

REAL λουκέτο & Chubb Κλειδαριές

Περισσότερα από τριάντα χρόνια πριν, ένας τριακόσια χρόνια-Old Master κλειδαριά, Chubb Ομίλου από την Αγγλία, επικοινώνησε REAL για λουκέτο μετά μηχανικών σχέδια τους πέρασε ένα εξάμηνο προσπαθούμε να βρούμε τεχνικές λύσεις χωρίς αποτέλεσμα. Πώς να κάνετε είσοδο δύο μεταλλικές σφαίρες στο λουκέτο τόσο στενή πλευρά προς το κλειδί κατέχει και ταυτόχρονα να μην βγαίνουν έξω; REAL ολοκληρωμένη μηχανικοί σχεδιασμό καλουπιών και λουκέτο μηχανικοί σχεδιασμού με χρόνια εμπειρίας κλειδαριά κυλίνδρου για να κάνουν τις κλειδαριές που συνεδρίασε τους στόχους. Chubb ήταν ενθουσιασμένος με την REAL εξαιρετική απόδοση "s, έτσι ώστε να χορηγούνται REAL με το λογότυπο για τις κλειδαριές. Και οι Chubb κλειδαριές έχουν γίνει ένα από τα καλύτερα επιτεύγματα του REAL.

Λουκέτο RL-8032 σχέδιο
Σειρά Νο Υλικό Ένας Β Γ D Ε ΣΤ G (Ø)
RL-8031 Χαλκός 31,5 χιλιοστά 20,5 χιλιοστά 55,5 χιλιοστά 30,5 χιλιοστά 20 χιλιοστά 16,5 χιλιοστά 5 χιλιοστά
RL-8031 (Ζ) Ψευδάργυρο κράμα 31,5 χιλιοστά 21 χιλιοστά 53,5 χιλιοστά 30,5 χιλιοστά 18,5 χιλιοστά 16 χιλιοστά 5 χιλιοστά
RL-8032 Χαλκός 40,5 χιλιοστά 21 χιλιοστά 73 χιλιοστά 38 χιλιοστά 28 χιλιοστά 21 χιλιοστά 7 χιλιοστά
RL-8032 (Ζ) Ψευδάργυρο κράμα 40,5 χιλιοστά 21 χιλιοστά 72,5 χιλιοστά 38 χιλιοστά 27,5 χιλιοστά 21 χιλιοστά 7 χιλιοστά
RL-8033 Χαλκός 51 χιλιοστά 21 χιλιοστά 84,5 χιλιοστά 41,5 χιλιοστά 34,5 χιλιοστά 25 χιλιοστά 9 χιλιοστά
RL-8033 (Ζ) Ψευδάργυρο κράμα 50,5 χιλιοστά 21 χιλιοστά 85 χιλιοστά 42 χιλιοστά 34 χιλιοστά 25 χιλιοστά 9 χιλιοστά
RL-8033 (δ) Από ανοξείδωτο χάλυβα 50,5 χιλιοστά 20,5 χιλιοστά 85 χιλιοστά 41,5 χιλιοστά 34 χιλιοστά 24,5 χιλιοστά 9 χιλιοστά
RL-8034 Χαλκός 60,5 χιλιοστά 21 χιλιοστά 92 χιλιοστά 41,5 χιλιοστά 37 χιλιοστά 29 χιλιοστά 11 χιλιοστά

REAL συναντά το μεγαλύτερο ξύλινο Προμηθευτής Locker στις ΗΠΑ Εμφάνιση Hardware

Κάθε χρόνο, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εκθετών και πάνω από 27.000 επαγγελματίες του κλάδου που παρακολουθούν το Σικάγο Hardware Show, και REAL συμμετέχει να επιδείξει βραβευμένο κλειδαριές τους. REAL αμφισβήτησε τους επισκέπτες για να σπάσει κλειδαριές της - όποιος σπάει η κλειδαριά μπορεί να κερδίσει $ ΗΠΑ 5.000. Καθημερινά υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι που προσπάθησαν να σπάσουν την κλειδαριά και να κερδίσει τα χρήματα, και μεταξύ όλων των χιλιάδων ανταγωνιστών, ένας μόνο υποψήφιος το έκανε. Το μεγαλύτερο ξύλινο ντουλάπι και κλείδωμα υπουργικό συμβούλιο maker στις ΗΠΑ, του οποίου οι πελάτες περιλαμβάνουν κλαμπ παγκόσμιας κλάσης χώρας, ξενοδοχεία, spa, αθλητικές ομάδες και εγκαταστάσεις, οικήματα σκι, καθώς και τις κυβερνήσεις και τους δήμους, έχει καλύτερο εταίρο REAL για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Λόγω της έκθεσης, όχι μόνο δεν REAL κερδίσουν ένα αξιόπιστο συνεργάτη, το εμπορικό σήμα τους είχε γίνει ευρέως γνωστή στην αγορά ανεξάρτητα από το εάν είστε στις ΗΠΑ ή στην Ταϊβάν.

REAL 's Cam Κλειδαριές, Κλειδαριές γραμματοκιβωτίου για την Κυβέρνηση οικιστικών μονάδων στη Σιγκαπούρη

Cam Κλείδωμα RL-8041

Στη Σιγκαπούρη, REAL λάβει έργο της κυβέρνησης, η οποία ήταν να κάνουν τις κλειδαριές γραμματοκιβώτιο για Σιγκαπούρης που ζουν στην κυβέρνηση έχτισε οικιστικών μονάδων. Η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης ζήτησε κλειδαριές γραμματοκιβώτιο που πληρούν τις βασιλικό ναυτικό Σχεδιασμός Προτύπων, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στην απαίτηση? REAL προσαρμοσμένες κλειδαριές cam 's είχαν πιστοποιηθεί ότι πληρούν την απαίτηση. Από εκεί το 70% των διαμερισμάτων είναι κυβέρνηση-που στη Σιγκαπούρη, κάθε Σιγκαπούρης ξέρει REAL για το γεγονός ότι το κλείδωμα στο χέρι τους κάθε μέρα για 20 χρόνια. Στο τέλος, REAL έχει γίνει ένα εμπορικό σήμα must-buy κατά την αγορά ενός κλειδαριά έκκεντρο λόγω της εγγυημένης ποιότητας του.

Επικοινωνήστε με έναν Lock κατασκευαστής - REAL LOCKS

REAL κλειδαριά κοινοχρήστων τηλεφώνων για τη Siemens

  • Τηλεφωνικές Κλειδαριές RL-8047
  • Τηλεφωνικές Κλειδαριές RL-809

Η Siemens Ελάσα είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο των κοινόχρηστων τηλεφώνων, καθώς και για λόγους δημόσιας ασφάλειας κοινοχρήστων τηλεφώνων, ήταν προμήθεια για ένα ποιοτικό προμηθευτή κλειδαριά κοινοχρήστων τηλεφώνων. Εντόπισαν REAL 's κλειδαριές cam από άλλες εταιρείες κοινοχρήστων τηλεφώνων, και ότι τους έκανε να πλησιάσει REAL για λύσεις κλειδαριά κοινοχρήστων τηλεφώνων. Η Siemens Ελάσα αποκτήσει μια κλειδαριά τηλεφωνικό θάλαμο που πληροί υψηλές προδιαγραφές τους, η οποία είναι άθραυστο με μεγάλη ανοχή θερμοκρασίας και ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης κλειδιού. Χρόνια αργότερα, παρά τη συγχώνευση μεταξύ της Siemens και της Siemens Ελάσα A.Ş., που συνεχίζουν να αγοράζουν κλειδαριές κοινοχρήστων τηλεφώνων από REAL . Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε REAL κλειδαριές για τη διασφάλιση της Siemens κοινοχρήστων τηλεφώνων ασφάλεια στην Ιταλία και τη Βραζιλία.

Κλειδαριά κοινοχρήστων τηλεφώνων RL-8047 και RL-809 σχεδιασμό

REAL 's Μηχάνημα αυτόματης πώλησης Κλείδωμα Για Coca-Cola

Μηχάνημα αυτόματης πώλησης Κλείδωμα RL-1000

Μηχανήματα αυτόματης πώλησης της Coca-Cola στην Ταϊβάν χρησιμοποιούν προσαρμοσμένες REAL 's κύριο κλειδί του συστήματος για την ασφάλεια της μηχανής τους και τη διαχείριση. Δεδομένου ότι κάθε Coca-Cola μηχάνημα αυτόματης πώλησης απαιτεί δύο κλειδιά, ένα για τους εργαζομένους συντήρησης και το άλλο για το μηχάνημα περιφερειακούς διευθυντές, τριών επιπέδων σύστημα κύριο κλειδί σχεδιάστηκαν για να λύνουν την ταλαιπωρία να μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες των κλειδιών, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια του μηχανές. Λόγω της αποτελεσματικότητας του συστήματος κλειδί, άλλες εταιρείες μηχάνημα αυτόματης πώλησης εφαρμόζεται επίσης REAL 's κύριο κλειδί του συστήματος για λύσεις.

REAL 's σήμα ελέγχου ασφαλείας Κλείδωμα για Mitsubishi

Για σιδηροδρόμου υψηλής ταχύτητας, θυρίδα ελέγχου του σήματος είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν αυτό λειτουργεί σε μέγιστη ταχύτητα 300 km / h. Οποιαδήποτε βλάβη στο κιβώτιο χειρισμού του σήματος θα μπορούσε να προκαλέσει μια καταστροφή. Ως εκ τούτου, ως οικοδόμος Ταϊβάν σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας, η Mitsubishi ζήτησε σταθερή και άθραυστο κλειδαριές cam. Μετά την αξιολόγηση λίγες προμηθευτές κλειδαριά, Mitsubishi επιλεγεί cam REAL κλειδαριές για να εξασφαλίσει τα πλαίσια ελέγχου του σήματος. REAL οι κλειδαριές που απαιτείται για να περάσει πολλές δοκιμασίες, όπως η δοκιμασία ανοχής στη θερμοκρασία, υγρασία δοκιμή, δοκιμή στερεότητα, κ.λπ.

Επικοινωνήστε με έναν Lock κατασκευαστής - REAL LOCKS
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ
ρωτήσετε τώρα
ONLINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ρωτήσετε τώρα
Ανακοίνωση
2013 Κύκλος Ταϊπέι
2013 Κύκλος Ταϊπέι
Χρόνος: η 20ή Μαρτίου ~ 23, 2013
Τοποθεσία: TWTC Nangang Αίθουσα Εκθέσεων, Ταϊβάν
Αίθουσα: Αίθουσα 1
Interzum 2011
Interzum 2013
Χρόνος: 13 του Μαΐου ~ 16, 2013
Τοποθεσία: Koelnmesse - Κολωνία, Γερμανία
READY-eSUPPORT
Για LIVE HELP, απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας σε απευθείας σύντομα.
ΜΕΤΟΧΗ

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα


English | Русский | فارسی | ไทย | العربية | Français | Ελληνικά | Polska | हिन्दी | Türkçe | Indonesia | 日本語 | Italiano | Română | 한국어 | Việt | Deutsch | Português | Español | Nederlands | Close