REAL LOCKS & SECURITY CO. LTD.
  • Cabinet de blocare, vestiar și mobilă Lacate Keyless Seria RL-9049
  • Cabinet de blocare, vestiar și mobilă Lacate Keyless Seria RL-9049

Maestru Key System Pentru Vending Masini Broaste, Seif Lock, Cabinet Lock

Cilindrii de blocare cu peste 3 miliarde Coduri cheie

Soluții de blocare Pentru Hoteluri, săli de sport, Automate pentru comercializarea, Bănci

punctat Secțiuni:
punctat Pagina curentă: Master Key System Pentru Vending Masini Broaste, Seif Lock, Cabinet Lock


REAL de cinci la nivel de Master Key System

Cinci niveluri REAL lui maestru sistem de cheie conține peste 3 miliarde de coduri cheie și capacitatea de a depășit deja alți furnizori de solutii de blocare, inclusiv în Japonia, Anglia, Franța, Italia, SUA, etc.

cabinet de blocare RL-8061

REAL este un furnizor de soluții de blocare cu mai mult de 39 de ani de experiență condimentată. Realizare lor sa dovedit a fi, prin câștigarea mai mult de 40 de premii internaționale (IF, reddot, Pin de Aur, Vandut Secure, CE) și având 90 de brevete. Soluții de blocare REAL și modele cilindri de blocare a satisface cele mai inalte standarde de calitate, design și eficiență și sunt reperat în sistemele de securitate din întreaga lume, inclusiv în hoteluri, cluburi, săli de sport, automate, departamentele de poliție și să plătească telefoane, oricare este necesară gestionare a cheilor.

Contactați un sistem de blocare Producator - REAL LOCKS

Hotel and Resort de Master Key System - Cabinet Lock & Door Lock

Un sistem de cheie de master vă oferă cu autoritatea de a deschide fiecare cameră și, în același timp, care permite altor utilizatori de a deschide camerele doar specifice. Cu un volum mare de vizitatori și camere de hotel, cum a face tu a asigura securitatea fiecare cameră? În hotel, o cheie mare maestru va avea acces la toate încuietorile portierelor, manageri de hotel vor avea de admitere cheie pentru camerele special, că sunt responsabile de, vizitatorii vor avea acces la încuietori de cabinet și de menaj va avea cheile care să permită le pentru a deschide camerele de curatare. REAL este capabil de particularizarea și furnizarea de soluții totale pentru a crea mai multe niveluri (de până la cinci niveluri) de securitate cheie, ceea ce înseamnă management cheie master flexibil, inclusiv extinderi ale sistemului, modificări ale autorizațiilor de acces si chei pierdute, etc.

Sistem de cheie master

Gym Locker master Sisteme cheie

cabinet de blocare RL-8061

Chei pierdute pentru blocare dulap este situația cea mai comună la sala de sport. Oamenii care transporta cheile vestiare în jurul fie sfârșesc prin a pierde cheia sau găsind-o foarte greoaie. Cu sistemul de cheie master , tastele sunt împărțite în diferite niveluri, o cheie mare maestru de manager general pentru a deschide toate încuietorile vestiare, accesul cheie pentru personalul de la ghiseu, admiteri cheie către lucrătorul de întreținere dulap, și taste pentru oaspeții care dețin dulapuri. În cazul în care un oaspete pierde cheia, încuietoare cilindrică se înlocuiește, iar restul de brelocuri continua să utilizeze aceiași.

Contactați un sistem de blocare Producator - REAL LOCKS

Militar, Departamentul de Poliție Masterat Key System - Arme de bagaje Cabinet Locker

Cabinet dulăpior RL-8051

În anumite circumstanțe, ofițeri de poliție trebuie să utilizați sistem de cheie de master pentru a avea un control de arme, pentru a preveni "încălcările de utilizare de către poliție. Guns ar trebui să fie controlată pentru a evita obținerea ilegală de criminali și pierdere. Într-un departament de poliție, ofițerul superior clasamentul ar trebui să aibă o cheie master care permite accesul la toate dulapuri de arma, supraveghetorul la fiecare diviziune ar trebui să aibă o cheie de acces la dulap arme dulap de ofițeri individuale, precum și ofițerii înșiși ar trebui să aibă fiecare o cheie de admitere pentru propria lor dulap. Militar ar trebui să aibă un sistem de cheie master pentru a organiza armele lor, general ar trebui să aibă o cheie master care este capabil de a deschide toate dulapuri de arme, și fiecare lider de echipa ar trebui să aibă acces la dulapuri prea.

proiectare cabinet de blocare RL-8051
Seria Nr Material Suprafață
RL-8051 (Z-CP) Aliaj de zinc Chrome
RL-8051 (Z-BP) Aliaj de zinc Cupru
RL-8051 (Z-BC) Aliaj de zinc Suprafață nisip de argint (Chrome)
RL-8051 (Z-BB) Aliaj de zinc Suprafață de nisip de Aur (cupru)
RL-8051 (Z-SN) Aliaj de zinc Nichel mat
RL-8051 (ZB) Aliaj de zinc Electroforming (Negru)

Automat Maestru Key System

Pentru vending sistemele cheie de master de mașini, există mai multe niveluri de management de blocare între managerii de la fiecare regiune, colecționari bani și lucrătorii de întreținere a mașinii. Managerii de vânzări regionale ar trebui să aibă acces la toate mașinile, muncitorii de întreținere ar trebui să aibă numai capacitatea de a deschide automatele și colecționari de numerar ar trebui să aibă, de asemenea, acces la bani de la mașinile.

Contactați un sistem de blocare Producator - REAL LOCKS
  • cabinet de blocare RL-8052
  • cabinet de blocare RL-9043
  • cabinet de blocare RL-9043

Seif de blocare de Master Key System

Având în articole importante, obiecte personale și documente într-o cutie de valori este un mod de a te împiedica de la uitare unde sunt. Cele mai multe bănci și uniunile de credit oferă servicii, precum și sistemele lor cheie de master contribui la asigurarea securității de articole. Pentru sistemele cheie de master, managerul ar trebui să aibă o cheie care permite accesul la toate sigure încuietorile cutie de depozit. În cazul în care clienții își pierd cheile lor, în loc de a schimba încuietorile, blocare numai cilindri va fi înlocuit și personalul băncii pot continua să folosească aceleași taste. Cu unice sistemelor Master Key, modificări cilindri numai de blocare trebuie să fie făcut, deoarece cheia de master conține mai mult de 3 miliarde codurile cheie.

Contactați un sistem de blocare Producator - REAL LOCKS
Trimite-o anchetă
întreba acum
CATALOG ONLINE
întreba acum
Anunț
2013 Taipei Ciclul
2013 Taipei Ciclul
Ora: 20 martie ~ 23, 2013
Locul de amplasare: TWTC Nangang Exhibition Hall, Taiwan
Sala: Sala 1
Interzum 2011
Interzum 2013
Timp: 13 ~ 16, 2013
Localizare: Koelnmesse - Köln, Germania
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP, doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine on-line în scurt timp.
SHARE

Cauta Produse conexe


English | Nederlands | Việt | Français | 한국어 | Italiano | Română | Русский | Ελληνικά | Türkçe | فارسی | Português | Polska | 日本語 | Deutsch | Indonesia | Español | العربية | हिन्दी | ไทย | Close