REAL LOCKS & SECURITY CO. LTD.
  • Kast lock, Locker en Sloten voor meubelen Keyless Serie RL-9049
  • Kast lock, Locker en Sloten voor meubelen Keyless Serie RL-9049

Master Key System Voor Vending Machine Sloten, Safe Lock, kabinet Lock

Cilinder met meer dan 3 miljard Key Codes

Lock Solutions Hotels, Sportscholen, Verkoopautomaat, Banken

stippel Secties:
stippel Huidige pagina: Master Key System Voor Vending Machine Sloten, Safe Lock, kabinet Lock


REAL's Five-Level Master Key System

REAL's vijf-niveau master key systeem bevat meer dan 3 miljard key codes en de mogelijkheid heeft al andere lock solution providers waaronder in Japan, Engeland, Frankrijk, Italië, de VS, enz overtroffen

kabinet lock RL-8061

REAL is een lock solution provider met meer dan 39 jaar van doorgewinterde ervaring. Hun prestatie heeft bewezen door het winnen van meer dan 40 internationale onderscheidingen (IF, reddot, Golden Pin, Verkocht Secure, CE) en bezit 90 patenten. REAL's lock-oplossingen en slotcilinder ontwerpen voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, design en efficiency en zijn gespot in beveiligingssystemen over de hele wereld, ook in hotels, clubs, sportscholen, automaten, politiediensten en betalen telefoons, afhankelijk van welke sleutel beheer is noodzakelijk.

Contact met A Lock Fabrikant - REAL LOCKS

Hotel en Resort Master Key System - kabinet Lock & deurvergrendeling

Een master key-systeem biedt u de bevoegdheid om elke kamer te openen en tegelijkertijd toestaan ​​dat andere gebruikers alleen in specifieke kamers te openen. Met een groot volume van de bezoekers en hotelkamers, hoe zorg je voor de veiligheid van elke kamer? In het hotel wordt een grootmeester sleutel toegang tot alle van de deursloten hebben, zal hotelmanagers de sleutel toelatingen tot de bijzondere kamers dat ze de leiding over hebben, zullen de bezoekers toegang tot kabinet sloten en het huishouden zal toetsen waarmee moet hebben ze naar de kamers te openen voor reiniging. REAL is in staat om het aanpassen en het leveren van totaaloplossingen op meerdere niveaus te maken (tot vijf niveaus) van de belangrijkste security, wat betekent flexibel master key management, met inbegrip van het systeem uitbreidingen, veranderingen in de toegang machtigingen en verloren sleutels, etc.

Sluitsysteem

Gym Locker Master Key Systems

kabinet lock RL-8061

Verloren sleutels voor de locker slot is de meest voorkomende situatie in de sportschool. Mensen die dragen de locker toetsen rond ofwel uiteindelijk verliest de sleutel of vinden het erg omslachtig. Met de master key systeem , worden de toetsen verdeeld in verschillende niveaus, een grootmeester sleutel voor een general manager om alle locker sluizen, de belangrijkste toegang voor het personeel aan de balie, de belangrijkste opnames in de kleedkamer onderhoud werknemer te openen, en de sleutels voor de gasten die eigenaar zijn van de kluisjes. Als een gast de sleutel verliest, is slotcilinder vervangen en de rest van de belangrijkste houders blijven dezelfde gebruikt.

Contact met A Lock Fabrikant - REAL LOCKS

Militair, Police Department Master Key System - Wapens Opbergkast Locker

Kast locker RL-8051

In sommige omstandigheden, moeten politieagenten om te gebruiken master key systeem om de controle van geweren om het gebruik van schendingen door de politie te voorkomen 'hebben. Geweren moeten worden gecontroleerd om te voorkomen dat illegaal verkrijgen door criminelen en verlies. In een politie-afdeling, moet de hogere officier een master sleutel die toegang mogelijk maakt om alle van het pistool kluisjes hebben, moet de toezichthouder op elke divisie een toegangssleutel tot wapens opbergkast locker van individuele officieren hebben, en de officieren zelf moeten hebben elk een bekentenis sleutel voor hun eigen locker. Militair moet een hebben sluitsysteem om hun wapens te organiseren, moet de algemene master sleutel die in staat is om al het wapen kluisjes te openen, en elke teamleider moet de toegang tot kluisjes te hebben.

kabinet lock RL-8051 ontwerp
Series No. Materiaal Oppervlak
RL-8051 (Z-CP) Zinklegering Chroom
RL-8051 (Z-BP) Zinklegering Koperen
RL-8051 (Z-BC) Zinklegering Zilverzand oppervlak (Chrome)
RL-8051 (Z-BB) Zinklegering Gouden zand oppervlak (Koper)
RL-8051 (Z-SN) Zinklegering Nikkel mat
RL-8051 (ZB) Zinklegering Elektroformeren (zwart)

Vending Machine Master Key System

Voor automaat master key systemen, zijn er verschillende niveaus van de sluis beheer tussen de managers van elke regio, geld verzamelaars en het onderhoud van de machine werknemers. Regionale sales managers moeten toegang tot alle van de machines hebben, moet het onderhoud werknemers alleen hebben de mogelijkheid om de automaten te openen en cash verzamelaars moeten ook toegang hebben tot geld van de machines.

Contact met A Lock Fabrikant - REAL LOCKS
  • kabinet lock RL-8052
  • kabinet lock RL-9043
  • kabinet lock RL-9043

Safe Lock Master Key System

Het hebben van belangrijke items, persoonlijke bezittingen en documenten in een kluis is een manier om te voorkomen dat u het vergeten waar ze zijn. De meeste banken en kredietinstellingen bieden de diensten, en hun master key systemen helpen zorgen voor de veiligheid van de items. Voor master key systemen, moet de manager een sleutel die toegang tot alle van de kluis sloten kunt hebben. Als cliënten verliezen hun sleutels, in plaats van het veranderen van de sloten, alleen vergrendelen cilinders worden vervangen en de bank personeel kan nog steeds om dezelfde sleutels. Met de unieke master key systemen, hoeft alleen slotcilinder aanpassingen worden gedaan, omdat de hoofdsleutel bevat meer dan 3 miljard key codes.

Contact met A Lock Fabrikant - REAL LOCKS
STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
ONLINE CATALOGUS
Informeer nu
Aankondiging
2013 Taipei Cycle
2013 Taipei Cycle
Tijd: maart 20 ~ 23, 2013
Locatie: TWTC Nangang Exhibition Hall, Taiwan
Hal: Hal 1
Interzum 2011
Interzum 2013
Tijd: 13 mei ~ 16, 2013
Locatie: Koelnmesse - Keulen, Duitsland
READY-eSUPPORT
Voor Live Help, klikt u op "Live Help Desk", zal onze specialisten worden met je online vindt.
SHARE

Zoek naar gerelateerde producten


English | Nederlands | Việt | Français | 한국어 | Italiano | Română | Русский | Ελληνικά | Türkçe | فارسی | Português | Polska | 日本語 | Deutsch | Indonesia | Español | العربية | हिन्दी | ไทย | Close