REAL LOCKS & SECURITY CO. LTD.
  • Κλειδαριά Υπουργικού Συμβουλίου, Locker και έπιπλα Κλειδαριές Keyless σειρά RL-9049
  • Κλειδαριά Υπουργικού Συμβουλίου, Locker και έπιπλα Κλειδαριές Keyless σειρά RL-9049

Master Key System Για Μηχάνημα αυτόματης πώλησης Κλειδαριές, Χρηματοκιβώτιο Lock, Cabinet Lock

Lock Κύλινδροι με πάνω από 3 δισεκατομμύρια βασικούς κώδικες

Lock λύσεις για ξενοδοχεία, Γυμναστήρια, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, Τράπεζες

διακεκομμένη Ενότητες:
διακεκομμένη Τρέχουσα σελίδα: Master Key System Για Μηχάνημα αυτόματης πώλησης Κλειδαριές, Χρηματοκιβώτιο Lock, Cabinet Lock


Πέντε επιπέδου Master Key System REAL 's

Πέντε επίπεδα REAL 's κύριο κλειδί του συστήματος περιέχει πάνω από 3 δισεκατομμύρια βασικούς κώδικες και η δυνατότητα έχει ήδη ξεπεράσει τους άλλους παρόχους λύση κλειδαριά, συμπεριλαμβανομένων της Ιαπωνίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, των ΗΠΑ, κ.λπ.

κλείδωμα υπουργικό συμβούλιο RL-8061

REAL είναι μια εταιρεία παροχής λύσεων κλειδαριά με πάνω από 39 χρόνια εμπειρία ωριμασμένο. Ολοκλήρωσή τους έχει αποδειχθεί με τη νίκη πάνω από 40 διεθνή βραβεία (αν reddot, χρυσή καρφίτσα, Sold Secure, CE) και κατέχει 90 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Λύσεις κλειδαριά REAL και κλειδαριά σχέδια κύλινδρο πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για την ποιότητα, το σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητα και εντοπίζονται στα συστήματα ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων, γήπεδα, γυμναστήρια, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, τα αστυνομικά τμήματα και να πληρώσει τα τηλέφωνα, όποιο από τα δύο είναι απαραίτητη διαχείριση κλειδιών.

Επικοινωνήστε με έναν Lock κατασκευαστής - REAL LOCKS

Hotel and Resort Master Key System - Cabinet Lock & κλειδαριάς πόρτας

Ένα σύστημα κύριο κλειδί σας παρέχει την εξουσιοδότηση να ανοίγει κάθε δωμάτιο και ταυτόχρονα επιτρέπει σε άλλους χρήστες να ανοίξουν μόνο σε συγκεκριμένα δωμάτια. Με ένα μεγάλο όγκο των επισκεπτών και τα δωμάτια του ξενοδοχείου, πώς θα εξασφαλιστεί η ασφάλεια του κάθε δωμάτιο; Στο ξενοδοχείο, ένα μεγάλο κύριο κλειδί θα έχει πρόσβαση σε όλες τις κλειδαριές στις πόρτες, διευθυντές ξενοδοχείων θα έχουν τις βασικές παραδοχές για τα συγκεκριμένα δωμάτια που είναι υπεύθυνος, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε κλειδαριές υπουργικό συμβούλιο και καθαριότητας θα έχει τα κλειδιά που επιτρέπουν να ανοίξουν τα δωμάτια για τον καθαρισμό. REAL είναι σε θέση να προσαρμόζετε και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τη δημιουργία πολλαπλών επιπέδων (μέχρι πέντε επίπεδα) του κλειδιού ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει ευέλικτη κύριο κλειδί διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων των επεκτάσεων του συστήματος, οι αλλαγές στις άδειες πρόσβασης και χαμένα κλειδιά, κ.λπ.

Πλοίαρχος βασικό σύστημα

Γυμναστήριο Locker Master Key Systems

κλείδωμα υπουργικό συμβούλιο RL-8061

Ξεχάσατε τα κλειδιά για την κλειδαριά ντουλάπι είναι η πιο συνηθισμένη κατάσταση στο γυμναστήριο. Οι άνθρωποι που μεταφέρουν τα κλειδιά ντουλάπι γύρω είτε να καταλήξετε να χάσει το κλειδί ή το βρίσκετε πολύ δυσκίνητη. Με το σύστημα κύριο κλειδί , τα κλειδιά χωρίζονται σε διαφορετικά επίπεδα, ένα μεγάλο κύριο κλειδί για ένα γενικό διευθυντή να ανοίξει όλες τις κλειδαριές ντουλάπι, κλειδί πρόσβασης για το προσωπικό του από τον πάγκο, οι βασικές παραδοχές για τον συντηρητή ντουλάπι, και κλειδιά για το Οι επισκέπτες που έχουν τα ντουλάπια. Αν χάνει ένας επισκέπτης το κλειδί, κλειδαριά κυλίνδρου αντικαθίσταται και το υπόλοιπο των βασικών κατόχων συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα ίδια με αυτά.

Επικοινωνήστε με έναν Lock κατασκευαστής - REAL LOCKS

Στρατιωτικά, Αστυνομικό Τμήμα Master Key System - Όπλα Ερμάριο Locker

Υπουργικού Συμβουλίου ντουλάπι RL-8051

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αστυνομικοί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κύριο κλειδί για να έχουν τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων για την πρόληψη της «παραβιάσεις χρήση από την αστυνομία. Guns θα πρέπει να ελέγχονται για να αποφευχθεί η παράνομη απόκτηση από εγκληματίες και την απώλεια. Σε ένα αστυνομικό τμήμα, ο πιο υψηλόβαθμος αξιωματικός πρέπει να έχει ένα κύριο κλειδί που επιτρέπει την εισαγωγή σε όλα τα ντουλάπια όπλο, ο επιβλέπων σε κάθε τμήμα θα πρέπει να έχει ένα κλειδί πρόσβασης σε αποθηκευτικό χώρο των όπλων ντουλάπι των μεμονωμένων υπαλλήλων, καθώς και οι αξιωματικοί πρέπει να έχουν το καθένα μια βασική παραδοχή για τη δική τους ντουλάπι. Στρατιωτική θα πρέπει να έχει ένα σύστημα κύριο κλειδί για να οργανώσουν τα όπλα τους, η γενική πρέπει να έχει ένα κύριο κλειδί που είναι σε θέση να ανοίξει όλα τα ντουλάπια όπλο, και κάθε αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στις θυρίδες πάρα πολύ.

κλείδωμα υπουργικό συμβούλιο RL-8051 σχέδιο
Σειρά Νο Υλικό Επιφάνεια
RL-8051 (Z-CP) Ψευδάργυρο κράμα Χρώμιο
RL-8051 (Ζ-BP) Ψευδάργυρο κράμα Χαλκός
RL-8051 (Ζ-π.Χ.) Ψευδάργυρο κράμα Ασημένιο επιφάνεια της άμμου (Chrome)
RL-8051 (Ζ-ΒΒ) Ψευδάργυρο κράμα Επιφάνεια Χρυσή άμμο (Χαλκός)
RL-8051 (Ζ-SN) Ψευδάργυρο κράμα Νίκελ ματ
RL-8051 (ZB) Ψευδάργυρο κράμα Electroforming (Μαύρο)

Μηχάνημα αυτόματης πώλησης Master Key System

Για μηχάνημα αυτόματης πώλησης συστήματα κύριο κλειδί, υπάρχουν διάφορα επίπεδα της διαχείρισης κλειδώματος μεταξύ των διαχειριστών σε κάθε περιοχή, συλλέκτες χρημάτων και των εργαζομένων συντήρηση του μηχανήματος. Περιφερειακοί διευθυντές πωλήσεων θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο σύνολο των μηχανών, οι συντηρητές πρέπει να έχουν μόνο τη δυνατότητα να ανοίξει τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης και συλλέκτες σε μετρητά θα πρέπει να έχουν επίσης πρόσβαση σε χρήματα από τις μηχανές.

Επικοινωνήστε με έναν Lock κατασκευαστής - REAL LOCKS
  • κλείδωμα υπουργικό συμβούλιο RL-8052
  • κλείδωμα υπουργικό συμβούλιο RL-9043
  • κλείδωμα υπουργικό συμβούλιο RL-9043

Χρηματοκιβώτιο Lock Master Key System

Έχοντας σημαντικά στοιχεία, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα σε μια θυρίδα ασφαλείας είναι ένας τρόπος για να σας αποτρέψει από το να ξεχνάμε πού βρίσκονται. Οι περισσότερες τράπεζες και τις πιστωτικές ενώσεις προσφέρουν τις υπηρεσίες και τα συστήματά τους κύριο κλειδί βοηθά να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των στοιχείων. Για πλοίαρχος βασικά συστήματα, ο διαχειριστής θα πρέπει να έχει ένα κλειδί που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις κλειδαριές ασφαλείας χρηματοκιβώτιο. Εάν οι πελάτες χάνουν τα κλειδιά τους, αντί να αλλάξει τις κλειδαριές, μόνο κλειδαριά κυλίνδρων θα αντικατασταθεί και το προσωπικό της τράπεζας μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα ίδια κλειδιά. Με τα μοναδικά συστήματα κύριο κλειδί, μόνο κλειδαριά κυλίνδρου τροποποιήσεις πρέπει να γίνουν, δεδομένου ότι το κύριο κλειδί περιέχει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια βασικούς κώδικες.

Επικοινωνήστε με έναν Lock κατασκευαστής - REAL LOCKS
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ
ρωτήσετε τώρα
ONLINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ρωτήσετε τώρα
Ανακοίνωση
2013 Κύκλος Ταϊπέι
2013 Κύκλος Ταϊπέι
Χρόνος: η 20ή Μαρτίου ~ 23, 2013
Τοποθεσία: TWTC Nangang Αίθουσα Εκθέσεων, Ταϊβάν
Αίθουσα: Αίθουσα 1
Interzum 2011
Interzum 2013
Χρόνος: 13 του Μαΐου ~ 16, 2013
Τοποθεσία: Koelnmesse - Κολωνία, Γερμανία
READY-eSUPPORT
Για LIVE HELP, απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας σε απευθείας σύντομα.
ΜΕΤΟΧΗ

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα


English | Nederlands | Việt | Français | 한국어 | Italiano | Română | Русский | Ελληνικά | Türkçe | فارسی | Português | Polska | 日本語 | Deutsch | Indonesia | Español | العربية | हिन्दी | ไทย | Close