Încuietoare cilindrică cu peste trei miliarde de codurile cheie

REAL Lacăt & Chubb Broaste

Mai mult de treizeci de ani, un maestru de blocare în vârstă de 300 ani, Chubb Group din Anglia, a contactat REAL pentru lacătul desenele după inginerii lor a petrecut o jumătate de an încearcă să găsească soluții tehnice, fără rezultate. Ce părere aveți de intrare două bile de metal în lacătul ambele părți aproape de cala cheie și, în același ei nu alunece afară? REAL ingineri integrate de proiectare mucegai și lacătul ingineri de proiectare, cu ani de experiență cilindru de blocare pentru a face lacate, care sa intrunit lor goluri. Chubb a fost incantat de REAL mare performanță 's, astfel încât au acordat REAL cu logo-ul pe încuietorilor. Și Chubb încuietorile au devenit una dintre cele mai bune realizari REAL lui.

REAL Lacăt & Chubb Broaste

REAL Lock Payphone Pentru Siemens

Siemens ELASA este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de telefoane publice, precum și din motive de securitate publică telefonice, au fost de aprovizionare pentru un producător de blocare cabină telefonică calitate. Ei reperat REAL e cam lacate de la alte companii telefonice și că le-a facut apropie REAL pentru soluții de blocare cabină telefonică. Siemens ELASA achiziționat un sistem de blocare telefon public care îndeplinește standardele lor ridicate, ceea ce este incasabil cu mare toleranță de temperatură și un sistem eficient de gestionare a cheie. Ani mai târziu, în ciuda fuziunea dintre Siemens ELASA și A.Ș. Siemens, ei continua sa cumpere lacate telefonice de la REAL . Mai mult, puteți vedea, de asemenea, încuietori REAL în asigurarea Siemens cabină telefonică de securitate în Italia și Brazilia.

REAL Lacăt & Chubb Broaste

REAL 's Automat de blocare pentru Coca-Cola

Automate Coca-Cola a din Taiwan utiliza adaptate REAL lui sistem de cheie de master pentru securitatea lor mașină și de management. Deoarece fiecare Coca-Cola vending machine nevoie de două chei, una pentru muncitorii de întreținere și celălalt pentru manageri regionali de mașini, trei niveluri de sistem cheie de master au fost concepute pentru a rezolva inconvenientul de a transporta cantități mari de chei, asigurând totodată securitatea utilaje. Datorită eficienței sistemului cheie, alte companii masina de vending aplica, de asemenea, REAL lui sistem master key pentru soluții.

REAL 's Semnal de control de Box blocare pentru Mitsubishi

Pentru feroviară de mare viteză, siguranță panou de control semnalul este extrem de important atunci când funcționează la o viteză maximă de 300 km / h. Orice deteriorare a cutia de control de semnal ar provoca un dezastru. Prin urmare, așa cum constructorul Taiwan feroviar de mare viteză, a Mitsubishi a solicitat cam solide și incasabil încuietori. După evaluarea câțiva producători de blocare, Mitsubishi selectat încuietori cam REAL de a asigura cutiile de control de semnal. Încuietori REAL sunt necesare pentru a trece mai multe teste, cum ar fi test de toleranta la temperatura, umiditate de testare, de testare soliditate, etc.

Real Lock
Real blocare cutie poștală

Cam Broaste REAL lui, cutie poștală Broaste pentru unități rezidențiale de guvern în Singapore

Singapore, REAL a obținut un proiect guvernamental, care a fost de a face încuietori cutie poștală pentru Singaporeans care locuiesc în unități rezidențiale publice construit. Guvernul din Singapore a solicitat încuietori cutia poștală, care îndeplinesc standardele de proiectare Royal Navy, astfel încât, în scopul de a îndeplini cerința; REAL e personalizate cu came încuietori au fost certificate pentru a îndeplini cerința. Din moment ce nu 70% din apartamente sunt în Singapore făcute de guvern, fiecare Singapore știe REAL pentru a avea de blocare in mana lor în fiecare zi, timp de 20 de ani. În cele din urmă, REAL a devenit un must-buy marca atunci când achiziționează un sistem de blocare cam datorita calitatii sale garantate.

Reallock logo REAL este un expert de blocare cu 39 de ani de experiență de blocare de securitate și a fost de vânzare încuietori pentru a mai mult de 130 de tari din intreaga lume. REAL a început fabricarea încuietori cilindru pentru băncile din Europa și Asia, mobilier și auto companii din America și Asia, oricine necesare încuietori cilindri instalat. Spre deosebire de cele mai multe factorii de decizie de blocare, REAL , de asemenea, de aprovizionare încuietori rotund, pătrat și de diamant în formă de a oferi diferite opțiuni de încuietori. Pentru a pune în aplicare puterea lor, încuietori REAL sunt toate realizate din otel inoxidabil si alama, precum și cu CNC sunt perfect sculptate.

săgeată iconPentru mai multe informații vă rugăm să intrați pe:
www.reallock.com
security-lock.ready-online.com

2010 © Copyright Ready-Market Online Corporation Toate drepturile rezervate. Realizat de Ready-Market Online Corporation

English | 한국어 | Polska | Español | हिन्दी | Türkçe | 日本語 | Română | فارسی | Português | Việt | Deutsch | العربية | Ελληνικά | Italiano | Français | Indonesia | Русский | Nederlands | ไทย | Close