Κύλινδρο της κλειδαριάς με πάνω από τρία δισεκατομμύρια Key Κώδικες

REAL λουκέτο & Chubb Κλειδαριές

Περισσότερα από τριάντα χρόνια πριν, ένας τριακόσια χρόνια-Old Master κλειδαριά, Chubb Ομίλου από την Αγγλία, επικοινώνησε REAL για λουκέτο μετά μηχανικών σχέδια τους πέρασε ένα εξάμηνο προσπαθούμε να βρούμε τεχνικές λύσεις χωρίς αποτέλεσμα. Πώς να κάνετε είσοδο δύο μεταλλικές σφαίρες στο λουκέτο τόσο στενή πλευρά προς το κλειδί κατέχει και ταυτόχρονα να μην βγαίνουν έξω; REAL ολοκληρωμένη μηχανικοί σχεδιασμό καλουπιών και λουκέτο μηχανικοί σχεδιασμού με χρόνια εμπειρίας κλειδαριά κυλίνδρου για να κάνουν τις κλειδαριές που συνεδρίασε τους στόχους. Chubb ήταν ενθουσιασμένος με την REAL εξαιρετική απόδοση "s, έτσι ώστε να χορηγούνται REAL με το λογότυπο για τις κλειδαριές. Και οι Chubb κλειδαριές έχουν γίνει ένα από τα καλύτερα επιτεύγματα του REAL.

REAL λουκέτο & Chubb Κλειδαριές

REAL κλειδαριά κοινοχρήστων τηλεφώνων για τη Siemens

Η Siemens Ελάσα είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο των κοινόχρηστων τηλεφώνων, καθώς και για λόγους δημόσιας ασφάλειας κοινοχρήστων τηλεφώνων, ήταν προμήθεια για ένα ποιοτικό κατασκευαστής κλειδαριά κοινοχρήστων τηλεφώνων. Εντόπισαν REAL 's κλειδαριές cam από άλλες εταιρείες κοινοχρήστων τηλεφώνων, και ότι τους έκανε να πλησιάσει REAL για λύσεις κλειδαριά κοινοχρήστων τηλεφώνων. Η Siemens Ελάσα αποκτήσει μια κλειδαριά τηλεφωνικό θάλαμο που πληροί υψηλές προδιαγραφές τους, η οποία είναι άθραυστο με μεγάλη ανοχή θερμοκρασίας και ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης κλειδιού. Χρόνια αργότερα, παρά τη συγχώνευση μεταξύ της Siemens και της Siemens Ελάσα A.Ş., που συνεχίζουν να αγοράζουν κλειδαριές κοινοχρήστων τηλεφώνων από REAL . Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε REAL κλειδαριές για τη διασφάλιση της Siemens κοινοχρήστων τηλεφώνων ασφάλεια στην Ιταλία και τη Βραζιλία.

REAL λουκέτο & Chubb Κλειδαριές

REAL 's Μηχάνημα αυτόματης πώλησης Κλείδωμα Για Coca-Cola

Μηχανήματα αυτόματης πώλησης της Coca-Cola στην Ταϊβάν χρησιμοποιούν προσαρμοσμένες REAL 's κύριο κλειδί του συστήματος για την ασφάλεια της μηχανής τους και τη διαχείριση. Δεδομένου ότι κάθε Coca-Cola μηχάνημα αυτόματης πώλησης απαιτεί δύο κλειδιά, ένα για τους εργαζομένους συντήρησης και το άλλο για το μηχάνημα περιφερειακούς διευθυντές, τριών επιπέδων σύστημα κύριο κλειδί σχεδιάστηκαν για να λύνουν την ταλαιπωρία να μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες των κλειδιών, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια του μηχανές. Λόγω της αποτελεσματικότητας του συστήματος κλειδί, άλλες εταιρείες μηχάνημα αυτόματης πώλησης εφαρμόζεται επίσης REAL 's κύριο κλειδί του συστήματος για λύσεις.

REAL 's σήμα ελέγχου ασφαλείας Κλείδωμα για Mitsubishi

Για σιδηροδρόμου υψηλής ταχύτητας, θυρίδα ελέγχου του σήματος είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν αυτό λειτουργεί σε μέγιστη ταχύτητα 300 km / h. Οποιαδήποτε βλάβη στο κιβώτιο χειρισμού του σήματος θα μπορούσε να προκαλέσει μια καταστροφή. Ως εκ τούτου, ως οικοδόμος Ταϊβάν σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας, η Mitsubishi ζήτησε σταθερή και άθραυστο κλειδαριές cam. Μετά την αξιολόγηση λίγες κατασκευαστές κλειδαριά, Mitsubishi επιλεγεί cam REAL κλειδαριές για να εξασφαλίσει τα πλαίσια ελέγχου του σήματος. REAL οι κλειδαριές που απαιτείται για να περάσει πολλές δοκιμασίες, όπως η δοκιμασία ανοχής στη θερμοκρασία, υγρασία δοκιμή, δοκιμή στερεότητα, κ.λπ.

Real Κλείδωμα
Real κλειδώματος γραμματοκιβώτιο

REAL 's Cam Κλειδαριές, Κλειδαριές γραμματοκιβωτίου για την Κυβέρνηση οικιστικών μονάδων στη Σιγκαπούρη

Σιγκαπούρη, REAL λάβει έργο της κυβέρνησης, η οποία ήταν να κάνουν τις κλειδαριές γραμματοκιβώτιο για Σιγκαπούρης που ζουν στην κυβέρνηση έχτισε οικιστικών μονάδων. Η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης ζήτησε κλειδαριές γραμματοκιβώτιο που πληρούν τις βασιλικό ναυτικό Σχεδιασμός Προτύπων, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στην απαίτηση? REAL προσαρμοσμένες κλειδαριές cam 's είχαν πιστοποιηθεί ότι πληρούν την απαίτηση. Από εκεί το 70% των διαμερισμάτων είναι κυβέρνηση-που στη Σιγκαπούρη, κάθε Σιγκαπούρης ξέρει REAL για το γεγονός ότι το κλείδωμα στο χέρι τους κάθε μέρα για 20 χρόνια. Στο τέλος, REAL έχει γίνει ένα εμπορικό σήμα must-buy κατά την αγορά ενός κλειδαριά έκκεντρο λόγω της εγγυημένης ποιότητας του.

Reallock logo REAL είναι ένας εμπειρογνώμονας κλειδαριά, με 39 χρόνια εμπειρίας κλειδαριά ασφαλείας και έχει πωλήσει τις κλειδαριές τους σε περισσότερες από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο. REAL ξεκίνησε την κατασκευή κύλινδρος κλειδαριές για τις τράπεζες στην Ευρώπη και την Ασία, επίπλων και αυτοκινήτων εταιρείες στην Αμερική και την Ασία, όποιος χρειάζεται κύλινδρος κλειδαριές εγκατασταθεί. Αντίθετα με τους περισσότερους κατασκευαστές κλειδαριών, REAL παρέχουν επίσης στρογγυλά, τετράγωνα και σε σχήμα διαμαντιού κλειδαριές για να παρέχουν διάφορες επιλογές των κλειδαριών. Για να επιβάλει τη δύναμή τους, REAL κλειδαριές είναι όλα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και ορείχαλκο, καθώς και με CNC μηχανή είναι τέλεια λαξευμένο.

εικονίδιο με το βέλοςΓια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συνδεθείτε:
www.reallock.com
security-lock.ready-online.com

2010 © Copyright Ready-Market Online Corporation Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Powered by Ready-Market Online Corporation

English | 한국어 | Polska | Español | हिन्दी | Türkçe | 日本語 | Română | فارسی | Português | Việt | Deutsch | العربية | Ελληνικά | Italiano | Français | Indonesia | Русский | Nederlands | ไทย | Close